Àlex Trochut

Alumne autor de la fitxa: Mireia Mir Estany

Fitxa del dissenyador: Àlex Trochut

Descripció d’Àlex Trochut: Es va graduar en Diseny Gràfic a l’escola ELISAVA de Barcelona, començant la seva activitat professional a Berlín, treballant als estudis Moniteurs i Xplicit, per després tornar a Barcelona i treballar a l’estudi de disseny Toormix,i més tard a l’estudi Vasava, fins al 2007 on va començar ell sol.

Projecte: Foot Locker     Any: 2014       Agència: AMV BBDO

Descripció: Il·lustracions per a la campanya de Foot Locker inspirada en el seu uniforme a ralles com si fossin arbrits ja que es una botiga de sabates d’esport, les ralles en diagonal del fons li donen moviment i velocitat, i les bambes amb diferents direccions per anar cap a diferents llocs i no parar.

09

Projecte: Vanity Fair    Any:2014         Agència: Vanity fair – conde nast

Descripció: Lletres per la revista Vanity Fair de setembre, basat en lletres fetes amb cintes, té un aspecte molt sofisticat, seriós, i el vermell amb les cintes es molt glamouros.

tumblr_n9wltvQrX31rf67sloioerdfzxc1_1280

Projecte: Pepsi     Any:2012      Agència: BBDO Amsterdam

Descripció: Il·lustració per a la campanya de Pepsi Kicks que es un refresc de cola que et dona energia de cop al beure-ho, per aixó es com una explosió, i per un costat es la beguda de cola, que surt disparada de darrera l’ampolla amb molta força, i per l’altre costat está l’explosió en colors en forms que acaben arrodonides pero molt marcades, i barrega de tot, dóna la sensació de molta força i energia.

typo-Alex-Trochut

Projecte: Nike Hiper Dunk    Any:  2009      Agència: Nike Basketball

Descripció: Disseny de samarreta d’edició limitada per a Nike HyperDunk. HyperDunk son un model de bambes lleugeres que permeten tenir molt moviment al peu, i rapidesa. La tipografia fa tot un recorregut per a totes les lletres amb linies que li donen molt dinamisme, i moviment ja que va per tot arreu, son linies fines aixi que semblen lleugeres, no fan sensació de pesar, i están posades una mica en cursiva, que li dona també moviment.

good_one

Anuncis
Àlex Trochut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s