DAVID TORRENTS

Alumne autor de la fitxa: Pau Basalobre Bascón

Currículum: David Torrents (Barcelona, ​​1971) és un dissenyador multidisciplinari amb experiència en projectes empresarials i non-comercials, qui s’alineen sovint estretament amb l’art.
“Quan jo era un nen, sempre he gaudit del meu camí a l’escola, passant per una sèrie de cartells als carrers de Barcelona. Totalment connectat amb el pols de la vida de la ciutat, aquesta experiència diària de la infància va plantar la llavor de la passió pel disseny de cartells dins meu i em va fer l’artista que sóc avui”.
Es va graduar a la Gerrit Rietveld Academie d’Amsterdam i la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, ​​i va estudiar a l’Escola Elisava de Barcelona de Disseny. Abans de la creació del seu propi estudi a 2002 va treballar a Amsterdam, Budapest i en diversos estudis de disseny i agències a Barcelona.

David ha rebut més de 50 premis de disseny i ha-estat sovint convidat a seure en els jurats de premis internacionals. És professor de l’Escola Superior de Disseny Bau de Barcelona i de l’Escola Elisava de Barcelona de Disseny, condueix tallers i lectures a festivals de disseny i universitats de belles arts.

Projecte: Estrella Damm

Vaig ser convidat a dissenyar una edició especial per a aquesta famosa cervesa Barcelona. L’ampolla va ser feta d’alumini i imprès amb colors vius. La composició evoca l’emoció i un sentiment de festa com amb els elements bàsics com ara bombolles d’or i línies vermelles sinuosos meandres voltant.

Projecte: Tipat Paz

Tipat Paz és un oli d’oliva de qualitat suprema amb la certificació kosher.

david-torrents-tipat-paz-6-1100x1344 david-torrents-tipat-paz-5-1100x684

Projecte: Souvenir Singular

Souvenir Singular és una marca Barcelona compromesa amb la qualitat estètica i els continguts culturals.

david-torrents-souvenir-singular-7-1100x734 david-torrents-souvenir-singular-9-1100x820 david-torrents-souvenir-singular-72-1100x869

Projecte: Trash Culture

Hem dissenyat el catàleg de l’exposició i una sèrie de cartells que reflecteixen en els límits del bon gust amb l’humor i la crítica.

david-torrents-cultura-porqueria-2-1100x792 david-torrents-cultura-porqueria-3-1100x792 david-torrents-cultura-porqueria-5-1100x734

Anuncis
DAVID TORRENTS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s