Lo Siento Studio

Alumne / Autor de la fitxa: Santi Olmo
Fitxa de l’estudi: LO SIENTO STUDIO http://www.losiento.net
Any de fundació: 2007

 
Lo Siento és un petit estudi ubicat a Barcelona. Es caracteritzen per projectes d’identitat corporativa on es busca unir l’aspecte gràfic i industrial, sempre buscant una aliança amb processos artesanals.

CAN PIZZA

Identitat corporativa per a una pizzeria.

La idea bàsicament és un homenatge a la mozzarella i al tomàquet. Per això, transforma la tipografia original de pal sec i l’estira, creant així l’efecte del formatge quan agafem una porció de pizza. El color també és determinant ja que fa referència al color del tomàquet. Tots dos aspectes, formen la identitat gràfica de la pizzeria, ja que aquest recursos s´utilitzen en tots els àmbits del restaurant, com a la senyalització d’espais o la identificació del personal.

CANPIZZA

http://www.losiento.net/entry/can-pizza

ROMÀNIC EXPO

Disseny gràfic per a un exposició del romànic.

L’estudi agafa com a referència l’arquitectura romànica per a crear una tipografia basada en els plànols i l’arquitectura característica del romànic. Per això utilitza una tipo de pal sec i al seu interior construeix un plànol arquitectònic. Per al cartell principal utilitza la R de romànic, però també construeix la paraula ROMANIC amb el mateix recurs.

L’altre text fa servir una tipografia amb serif per fer referència a l’època de la història en concret i diferenciar-se del recurs principal de la R. El color utilitzat és el blanc i el blau combinats entre sí senos l’aplicació. El color blau ha volgut transmetre fredor i la relació amb la tecnologia.

romanic

http://www.losiento.net/entry/romanic-expo

FESTIVAL DE DISSENY DE TENERIFE

Disseny gràfic de l’identitat gràfica del festival de disseny de Tenerife.

La idea principal es basa en el aigua que ve relacionada també per l’ubicació del festival. “¡Diseño al agua!” és l’eslògan. L’estudi sumergeix el cartell en aigua per reforça apuesta idea. Les aplicacions de la tipografia també incorpora una ondulació fent referència a l’aigua. El colors utilitzats són el groc i el negre, creant un alt contrast per així fer la lectura més llegible.

tenerife

http://www.losiento.net/entry/tenerife-design-festival

Anuncis
Lo Siento Studio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s