PINAPROJECT WEB

Silvana Solias
Gràfica publicitària 2-A

La web es titula “Pina. La estela del mito” en ella es pot observar tota la informació sobre el projecte fictici PinaBauschProject, sobre la ballarina Pina Bausch i la seva biografia, també com participar, trobar-los i contactar, així com altres informacions extra.
La plantilla utilitzada ha estat Affinity theme:
affinity-responsive
una plantilla responsive de dsitribució skroll down amb pestanyes de menú. El tema és molt visual i amb una important presència de la fotografia.
En en cas de la web de Pina s’ha customitzat per tal de fer més usable el menú superior, afegint un menú inferior per als links del social media i un widget d’instagram que permetria una galeria d’imatges actualitzable i customitzable. D’altra banda, per a generar continguts s’han afegit molts elements embed: vídeo, appis de mapes, o appis de busca a la intranet.
També s’ha alterat lleugerament la plantilla de color així com altres elements de la gràfica, tot fins on wordpress gratuit deixava treballar. Es planteja una pàgina inicial linkada al títol PINA i la resta a menú superior dreta amb un estil de pàgina alterat.
Anuncis
PINAPROJECT WEB

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s