Alex Trochut

Pau Basalobre Bascón 2n A

Gràfica Publicitària

 

1. Nom de la web i de què van els continguts:
El nom de la web és Treball Web EASA, però el nom que apareix a la web és Alex trochut, en la meva web explico la biografia del dissenyador barceloní Alex Trochut, també he fet una tria dels seus millors sis treballs i per acabar hi ha un apartat on parlo dels clients pels quals ha treballat Trochut i els diferents àmbits del disseny.

2. Plantilla que has triat i perquè:
La plantilla que he utilitzat és l’argent, l’he utilitzat perquè amb aquesta plantilla tenia l’opció de posar unes miniatures de fotos que si cliques, et porten a una entrada i d’aquesta forma puc posar imatges dels treballs amb el nom del treball i si t’interessa, cliques sobre i et porta a una entrada on posa per qui s’ha fet aquest treball i quan el va fer.
La web és responsive i per tant es pot veure tant en ordinador, mòbil o tauleta i les imatges i el tema s’adapten correctament. Li he posat el widgets del calendari perquè trobo que queda bé a baix de tot de la pàg web.

3. Que has canviat?
He canviat el color del tema que en un principi tenia el color de fons blanc i l’he posat de color gris fort, també he canviat la pàgina principal per la qual he volgut, en aquest cas he decidit que la pàgina principal fos les miniatures dels sis treballs escollits, li he afegit dos menús més, també he escollit una imatge de capçalera, he canviat la tipografia que venia predeterminada per l’Open Sans per a títol i per al text i per acabar he tret tot el que venia a la plantilla perquè la gent et pugui deixar comentaris o donar “Me Gusta” i que es pugui compartir perquè no crec que valgui la pena que estigui activat.

4. Enllaç de la web:
https://treballwebeasa.wordpress.com

Anuncis
Alex Trochut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s